Verbouwing op Elektra

Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe elektra in jouw verbouwde woning of het uitbreiden van jouw bestaande installatie, onze ervaren elektriciens staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat een verbouwing een ingrijpende klus kan zijn en dat een goede voorbereiding van groot belang is. Daarom adviseren wij je graag over de beste oplossingen voor jouw situatie en zorgen wij voor een vakkundige installatie van jouw nieuwe elektrische installatie.

Onze elektriciens werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe elektrische installatie veilig en betrouwbaar functioneert. Daarnaast zorgen wij ook voor het aanpassen of vervangen van jouw groepenkast, het aanleggen van extra stopcontacten en verlichtingspunten en het installeren van bijvoorbeeld een nieuwe meterkast.

Kies voor ons als jouw partner voor verbouwingen op het gebied van elektra en profiteer van onze expertise, betrouwbaarheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op

Adri’s Elektro-Klusbedrijf is gevestigd in Noord-Brabant. Wij zijn een gespecialiseerde organisatie bereikbaar voor een brede doelgroep. Wij bieden onze specialiteit met landelijke dekking voor zowel particulieren als de professionele markt.

Als je vragen hebt over onze diensten of een offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. We hopen je binnenkort te mogen helpen met al jouw elektro werkzaamheden.

Email: adris@live.nl   |   Tel: 06 31259225